Wednesday, March 23, 2011

unfair!!

hye ^.^

mst kowg tertye2 ape yg unfair nie kan
sbnrnye aku mls la nk story sbb tkot ade yg mkn cili
n sowy la kalo ade yg terase sbb mmg aku nie jenis yg ckp lepas tau
bkn nk skit kan hati sesape tp
nie kan blog aku!! suke aty aku la nk tulis ape!!
but dont wory aku xkn mentioned kan name makhluk Allah tersebut oke
so kalo kowg terase owg len xkan tau yg itu adelah kowg
ok darling ^------^

tp aku xkn cite ar ape actually situation nye
sbb t aku rase berslh kat makhluk Allah tu.
harap kowg leh phm2 sndri tau

ok mcm nie cite nye
sumpah aku ckp aku xsuke pihak2 tertentu yg skng nie
aku lbh prefer nk yg dulu sbb aku rase dowg mmg layak selayak nye jd mcm tu
ok fine mmg kowg nie ade experience dr aku tp pkir la gak
aku n kawan2 aku sume ade otak same mcm otak kowg cume aku nie slow ckit je
tp aku boleh pkir mane yg betul n mane yg x
cube byg kan kalo kowg kat pihak aku n aku buat kowg mcm tu
aku tau mst kowg bengang mcm mane yg aku tgh rase skang
tp aku bengang nie bukan tok aku tp tuk kawan2 aku
sian dowg weyy
dowg bukan xleh buat bnde tu tp dowg ade sbb tertentu
so jgn la amek remeh je bnd cmnie

pkir la ktowg nie bkn owg kaye mcm anda2 nie
ssh tau nk survive sowg2 kat alam mcm nie
so pliss jgn selfish n jgn ikot pale otak kowg je
tu je yg aku minx sgt
^.^








peace^.^
sory to say..
today mmg saye rude sgt:)


No comments:

Post a Comment