Friday, March 18, 2011

celoteh


harynie saye sowg2 je kat blik.sedey la roomate sume blek.oleh sbb mia xde ary nie saye bgun lewat sgt.yela selalu dyer yg kejut subuh td pown terlajak.eee trok tol al smpi bile nk bergantung kat mia nie.



oke....bgun2 je dr td saye xtau dah nk wat pe..bosan nk mampo.eeee nape la saye xtdo je jgn bgun smpi mlm t bru bgun.urmmmm???jd xeyk ecah nk g pasa arap2 jd ar sbb mmg mood saye skng nk kuar g bli brg je xde lgsung mood nk stdy pdhl homework belambak nnk stdy tok test lg..arghhhhh
tphey!!!saye dah siap assgment acc oke..haha ALHAMDULLILLAH:)..dgn ini saye nk meng"thanks" to sahabat2 saye yg sudi menge"help" saye oke!!cheers tok kejayaan kite yek ecah n aja!!!


what do uguys think??
slah ke pmpuan nk mara boys??
dose ke??
xelok ke??

dah tu awak nk saye
je kalo awak wat pangai cam 'harem' hello saye nie bkn cmtu oke.kalo awak ok saye ok tp kalo awak cam si** saye straight forward ckp awak si**
oke fine smlm mmg awak cm "kawan je bg saye" eeee
geram gile tyme tu.
arghhh tp yg lg wat saye geram.."ko tu wat xtau je???"
ahahahahaha boleh nek gile aku kalo geram cmni..
daaaa forget it!!!!

dah2 kite lupe kan psl yg xsptutnye dibahaskan(wahh ayat saye)..
oke lah maybe smpi sni je lah mnge'story' next tyme saye story lg tau.
ok

No comments:

Post a Comment