Monday, February 21, 2011

tekanan perasaan

ok kalo cmnie cr lyan awek bek xyah nk berkapel la sgale bagai
series cm stupid weyh
owg laen pown bsy gak tp xde ar seterok kau smpi nk msg pown xbleh
ooo..igt aku nie xbsy sgt la kan(mmg xbsy pown haha:)
kalo kau silent phone ade ke aku mngamuk cam harimau kuar kandang
haaaaa...
cmtu la kau weyh!! hahahahaha:)
tp bile aku silent phone dah rase cm pntu kandang pown xmampu nk halang kau kuar weyh
men terkam je..
pastu ckp aku nie xnk kau dah la ape la..
euwww dah berjuta hurmm???bukan2 dah bermillion2 weyh ko ckp cmtu
bukan takat bernanah telinge nie tp dah nk tercabut dah pown..
euwww geli ok:(

ok fine kerje tu penting
so lps nie kau buat keje kau n aku nk buat keje aku
kalo nk nk ptus pown bole (tp aku xnk ar kan haha bodonye aku)
kalo kau yg nak aku xkesah pown oke..
xkan aku lak nk tergedik2 kat kau
plizzz oke:)

eish dah2 la tu luahkan prasaan
mls nk luah byk2 kang lapa lak perut nie
haha motiff gile

utk followers: kalo awak bace post nie kot2 jumpe saye buat donno je tau
MALU DOIH!!

No comments:

Post a Comment