Sunday, February 6, 2011

cuti2 cine

Dis year ktowg celebrate happening pye ..u know y?? dlm 1 rumah tu ade 4 family n next day add 1 more family..lbh kurang 20 lbh gak dlm rumah kami..haha hebat kan:0

Ha??nape ramai sgt??

Haha standard ar famly ramai kan..actually ktowg dah lame plan nk holiday kat bukit merah (rumah yg mak beli)xde la bsar mane tp muat la kalo nk sumbat 5 6 family..

Rabu:

Kami gerak dlm pkul 3 smtng la..smpi dlm kul 8.jalan mmg clear nk mampos ar..oleh sbb terlalu tired so dat day ktowg xde wat pppape actvty sgt ..mlm je kami tdo..cam biase all de gurls sleep inside n boys sleep outside(area tv)

Kamis:

Saye bgun agak lmbt oke:) xtau la nape pdhl tdo kemain nyenyak lg ..trok kan saye…btw dats not my point..hari ini kami all da fmly ade undangn kenuri kawen our related cousin kot..ntah saye pown xknl pdhl bile dah smpi knuri tu baru sye prasan “oh ya saye kenal ini owg upenye” haha mak ckp”troknye adek nie”tema dowg purple..bg saye xlawa sbb saye xminat tp sweet sgt dowg.selamat pengantin baru utk pengantin baru out..haha:) cm pe je..so wat@!!!!ptg tu plak..oleh sbb saye tertgk photo yg dowg amek tyme pg td dowg p mndi swimming pool(club house)..TERINGIN LA PLAK..so dgn muke xmalu nye saye pown join la dowg mnd…urmmm:???? Leh thn la best nye..haha pdhl kemain excited lg ..:)

Then malm nie lak saye follow fmly maklng g jln2 kat laketown..series best tau kalo kte jln kat sne mlm2 even byk stall2 sume dah ttup tp oleh sbb raye cine ..ade la show ckit2..tu yg sonok tu..tp arynie mmg tired gile2 lah..dr pg smpi mlm berjln je keje nye:)

Jumaat:

Oke arynie oleh sbb saye ade janji ngn apis n yana nk kuar lps smyg jumaat so saye terpkse cancel kan all apoinment2 saye(ade mcm artis x saye nie)..so nk seng kan care ktowg nk kuar so b4 smygg jumaat saye suh abh g anta kat kg.n saye tdo la 1 mlm kat stu..after solat jumaat dlm kul 3 smtnhg apis dtg amek ktowg kat dpn kg tu..frstnye kami igt nk tgk KHURAFAT tp cite tu kul 10.45..perhhh kul bape lak kami nk blek t..so CANCEL!!! Duk pkir2 nk g mane last2 YANA :”jum karoke lah” apis ape lg sokong abis2 la..hobi dyer la kate kan..so kami pown g la karoke…u alls nk tau bape lgu kami nyanyi?? 20 OKE!!! Gile tol ktowg smpi abg kat kaunter tu pown tergelak2..sumpah malu gile..pdhl bkn saye yg nk nyanyi..yana ngn apis ar..tp saye lak kne..stlh d pkse2 saye pown terjerumus la dlm jurang karoke..hei!!!! suare saye sdp cm katak oke..jgn la gelak..malu doe!!! Haha..then after karoke kami g mkm KFC..yg sonoknye arynie sume apis blanje..mmg saye ngn yana lgsung xkuar duet..TANKS LAH PKWE LOLY!! <3>

Sabtu:

Oke nia last day ..arynie abh amek saye kat kg dlm kul 12..laaaaa saye xtau laky g dpa sume nie nk blek kul 8 mlm kalo x..kuar ngn apis pown best kan..haha actually apis yg ckp cmtu ..xpe saba je la..dpt kuar smlm pown kre oke la dr xkuar lgsung..so dlm kul 8 ktowg siap2 n bla dr sane..hah bunyi cm xsbr2 je nk bla kan..eishh xbek laa!!oke skang saye tgh geram nie..nk tau nape??? Jem nye YA RABBI gile betol..smpi la nie(kul 1.30) ktowg bru smpi sabak bernam..weyh!! ape cer nie..geram tau x!!dah ar 2way ade laky g suke ati nenek moyang dyer je wat 3 way..agak2 ar!! Kan tu tmpt motor je!! Eee cube beradap ckit..geram tol..n xabis lg..lps ktowg reaht kat tapah ogt jem dah red ear kan..last2 xgak..eee kul bpe la agaknue ktowg nk smpi nie..mau kul 3 gak ar..

Ahd:

Masih lg d jalan utk pulang ke shah alam..jem la kawan!!hurmm oke lah saye nk tdo la..oening oale dah nie..rase cm nk uweeeeekkkkk pown ade..haha babai:)

No comments:

Post a Comment