Tuesday, December 14, 2010

terbaik dr farm:)

sye baru habis tgk cite yg sye rase sgt2 terbaik dr farm

from filipina
hero dan heroin sgt match

"MY ONLY U"
sumpah best gile wey..

sinopsis:

gurls nie(winona) ade cam bad history fmly..family dyer ade pyakit kturunan.dowg will die sblum umo dowg 25 kot..mak /kakak n abg dyer sume mati sblum umo 25 sbb mcm2 lah jenis pyakit..
so cite nie stat ble umo dyer 25.die d kre cm menghtung hary tok mati.dyer tgl kat satu tmpt mcm flat tp pnduduk kat stu mmg kejiranan dyer sgt terbaik ok!!..rapat sgt2!!.n kat stu ade sowg boys nie yg dr dlu mmg suke kat winona n dyer mmg amek brat sgt2..sweet sgt2 dowg nie..winona nie ade ayh yg bute..dyer syg sgt2 kat ayh dyer tp yg laki nie dok stu sowg b
ut area tu dyer la yg control kre cm big bos la kan..

winona mmg tau dyer akan mati..tp mlm besday dyer tu..pnduduk kat stu buat la bfday party tok dyer.so ble nk tgu jam kul 12 tu mmg mnakutkan dyer sbb maybe dyer akan maty tyme tu..tp tup tup xmati pown??
so dyer fkir dyer xde pyakit.n caaye yg dyer xkn mati.so dyer hidup hepi2 skang!! .yg laki tu la makhluk pling cuak ble pkir psl nie so tiap ape yg winona buat mst dyer akn perhatikan.

winona nie mmg tringin nk pegi jepon tok jd artis popular..so dyer nk msuk mcm2 jnis uji bkt tp yg laki sowg nie xpnh nk bg cite2 winona berhasil.dyer mst cri plan su
paye winona nie xkn pegi uji bkt tu.cnthnye:byk g funfair/p mnd2 n mcm2 ah..

tp ble winona tau yg laki tu la pyebab dyer xdpt p semua uji bkt n laki tu sorok kan psl pyakit dyer.so dowg pon gadoh la..................lame gak..
then mcm2 cre laki tu pujuk winona
"wey sumpah sweet gile"

ttbe2..............
laki tu pengsan dan dyer dpt tau yg dyer ade pyakit n si winona
lak dpt tau yg pyakit dyer ade lah tpu je..sbb doktor sbb scan..so winona smgat bg tau kat laki tu yg dyer xkn mati tp malang nye laki tu plak yg akn mati
"argghhhhhh tyme nie sedey giler2"tngkap leleh doeh"
finally pmpuan tu still nk kawen ngn laki tu..so dowg married .
tp jodoh sume kat tgn tuhan kan..
jodoh dowg bersame n ajal dowg pown same..
dowg died sbb kmlngn cos brek xfungsi ..
bunyi cm sedey kan tp tyme nie xsdey pown hepi ade lah..
sbb dowg nie mmg nk sgt sehidup semati same2..n nie
jgk la dowg trime..
tahniah utk diorang!!!!
so xtau cite nie sad or hepy ending..
tp 5star sye bg!!

hmm tgk tu!!
ensem kan laki tu..arghhhhh geram tol!!



No comments:

Post a Comment