Monday, December 20, 2010

finally:)

akhrnye tamat gak cite cinta kirana
wahhh hepy ending u allsss
agak suspen gak kan story arynie
ha kowg xtgk td??
alaa ruginye
hmm xpe2 meh sye cite kan k..

okey kowg tau kan galang excdnt

hmm xde la trok sgt tp dyer cm trauma la gak
tp yg bagus nye dyer dpt igt smule kisah2 silam dyer..
ala kan arytu dyer lupe igtan kan so skang dyer dah fully igt semua nye
krana cuak aw tyme dyer tau yg galang excdnt n dyer hepy sgt2 tyme galang dah sedar smpi dyer lupe yg raka also ade kat sne
hmm xsdp la kan raka tgk krana hepy sgt
so dyer cm jeles..tp dowg pye wedding still ade ok!!
tyme dowg nk married tu dowg sume dah siap2 aw..
pastu ttbe raka tye krana kat dpn tok kadi

RAKA:"kirana kamo pasti mau kawin sama aku??"
kirana:"hmmmm yakin"

raka:"slps kta kawen aku ngak mau lihat kamo jumpa sama galang!!"

perghhhh sume owg terkejut baiii..hampeh sungguh kamo raka.

kirana:"aku mmg xberniat nk jumpe galang pown"
raka:"udah la aku ngak mau kawen sama pompuan yg tdak mencintai aku"

blablabalabalalaa>>>>>
so wedding dowg BATAL !!


then krana cri galang .p kat tasek yg sllu dowg date tu..
ttbe dgn gentelmen dan sweet nye galang dtg
so dowg pown dah nangiis2 n peluk2..
hepy sudaa!!!!

after 6 bulan dowg kawen:
tyme nie lawak aw
sume owg duk tgu dowg tp dowg xsmpi2 agy
tyme galang ngn krana jln (dgn gaun nye) kasut kirana leh lak patah..s
umpah lawak gile muke krana yg manje2 tu
then yg sweet nye kan galang angkat krana smbil ckp
"nak tgu kamu jln tu 2mggu pown xsmpi"
hahahahahah:)

after 2 tahun:
krana tgh pregnant..n nak bersalin dah pown
tp raka je yg ade kat sisi krana
lawak gile tyme kat hospital
kan raka yg duk tmpan even dlm blik bersalin pown raka gak yg teman
cian raka kne tumbuk ,trik rambut cubit n mcm2 lah
lawak tol..

dah kuar baby baru si galang dtg
eishhhh bsy tol ngn kje smpi bini nk bersalin xde kat sisi
geram tol saye!!

then hepy2 n TAMATTTTT~~~~

No comments:

Post a Comment