Wednesday, September 15, 2010

after 5 syawal berlalu..

hye kowg2
arynie dah syawal ke 6 kan..cpt tol mase berlalu kan
rase cm bru smlm je smpi kg..haha.asyk pkir k
g je aku nie..
sonok giler blek kg..
dpt jmpe sdare mare aku yg sengal n dyer.

okey aku nk story ckit raye aku taun nie..
aku blek kg after smyg
jumaat
sumpah bosan giler smntere tgu nk blek kg..nk makan tp siyes xlalu
kat umah aku lgsung xsentuh rendang n sewaktu dgnnye..
bkn ape tp tiap kali raye la aku pye pyakit byk nek ..
so mmg nk kne jge mknn.
.
first skali kitowg g umh maklong kat ipoh...kbtulan acu aku ade sne so aku xfollow abh blek bukit merah tp aku follow acu aku tros blek kg..
kalo kowg nk tau aku kalo blek kg aku mmg xpnh duk kat um
h bkt merah tp duk kg..
so kre nye aku xdduk ngn family la.
phm kan??

raye ke-2 lak aku g beraye ngn sdare n apis..
mle2 ktowg g raye kat umh angah(umh sblah) then g raye umah apis lah..
sumpah seram sejuk(pdhl dah pnh pegi)
ramai giler kot kat umh dyer tank god yana ikot aku skali..
cm bese la kat stu aku duk borak2 ngn kak2 dyer n mkn2.

raye ke-3 lak kuar jejalan ngn
apis lg..
haha:) dyer je la yg aku leh kuar
..
eh bkn mengongkong tp protect..protect ke??
haha:)

kitowg g mne eyk??
owh ya kitowg g jusco bli kasut aku..
cos kasut aku yg lame suda putus..malu je nseb bek dah smpi kg bru putus..
siot tol!! tp kowg mesti phm kan kalo kuar shping ngn laki cmne..
tension doh!! nie xssuai tu xssuai..
tp dgn kuase veto yg aku ade aku nk gak kasut liplap2 tu..
apis xleh nk kate ape la kan..so dyer plih kan 1 kasut n hurmm not bad..
tanks abe!!


raye ke-4 maseh kuar ngn apis gak tp dat day adlh ary yg pling sonok..
aku g tepeng sentrel ngn apis yana n bilah (sdare aku)
ktowg sume g tgk wayng..mle2 nk tgk piranha tp sdare aku lak xcukup umor
so ktowg decide nk tgk cite senario asam garam..sonok gak cite tu lawak giler tp leh lak apis ckp xbest pdhl gelak cm sparuh mati..
haha:)
tp kalo kowg nk tau tu la frst time aku ngn apis tgk wyg..sbb apis nie xske tgk wyg.tp ary tu dyer cair ngn pujukan comey aku..haha:)
n 1 cite penting kowg sume kne tau..b4 tgk wyg ktowg g mkn then g jln2..so mase ngh jln2 tu aku terserempak ngn ECAH KA..perghhh excted gile time tu
apis pown aku dah lupe..
haha xsngke kot leh jmpe dyer ti
me tu "kecik tol dunie nie"
n tu lah kali terakhir aku jmpe apis ..tp dyer bg saye cinci
n cos cincin yg lame suda ilng meyh..
apis ckp: kalo ilg lagi SIAP!!
sye jwb:okey pkwe!!

raye ke-5 kami sefmly g umh mkjang d seremban n umah atok d kajang..

No comments:

Post a Comment